download.jpg

POTPISAN PROTOKOL O DONACIJI

25. 11. 2013

Tokom posete predstavnika oružanih snaga Kralјevine Danske u periodu od 18. do 22. novembra 2013. godine potpisan je protokol o donaciji između Ministarstva odbrane Republike Srbije i Ministarstva odbrane Kralјevine Danske.

Protokol se odnosi na prvu fazu projekta ''Informatičko-tehnička podrška rada psihologa i formiranje test-centra'' - ''Unapređenje rada Odelјenja za razvoj psihološke delatnosti'' koja podrazumeva opremanje Odelјenja za razvoj psihološke delatnosti informatičkom opremom i kancelarijskim nameštajem, a čija ukupna vrednost iznosi do 22.000 evra. Protokol je potpisan 21. novembra 2013. godine u Beogradu na srpskom i engleskom jeziku.

Pripremu projekta je izvršilo Odelјenje za razvoj psihološke delatnosti Sektora za lјudske delatnosti u saradnji sa Direkcijom za upravlјanje projektima SBiF.

Protokol o donaciji potpisali su predstavnik Ministarstva odbrane Kraljevine Danske, pukovnik u penziji Kurt Refsgard i predstavnik Ministarstva odbrane Republike Srbije, načelnik Odeljenja za razvoj psihološke delatnosti Sektora za ljudske resurse, vs Nada Marković.

 

                                                                                                   

 

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

Važniji linkovi

Pratite nas