download.jpg

POTPISANI PROTOKOLI ZA FINANSIRANJE PROJEKATA

28. 01. 2014

Tokom posete predstavnika oružanih snaga Kraljevine Danske, 28.01.2014. godine potpisana su dva Protokola za finansiranje projekta ''Podrška elektronskom arhiviranju dosijea personalnih podataka za potrebe zaposlenih u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije i bivših pripadnika JNA'', kao i za prvi deo druge faze (''Unapređenje rada psihologa MO i VS'') projekta ''Informatičko-tehnička podrška rada psihologa i formiranje psihološkog test-centra za selekciju letača''.

Protokol o donaciji za finansiranje projekta ''Podrška elektronskom arhiviranju dosijea pripadnika JNA'' potpisan je između Ministarstva odbrane Republike Srbije i Ministarstva odbrane Kraljevine Danske, Ministarstva odbrane Kraljevine Norveške i Ministarstva odbrane Kraljevine Švedske. Predmet donacije je novac neophodan za realizaciju navedenog projekta u ukupnom iznosu od 44.000 evra.

Protokol o donaciji za finansiranje prvog dela druge faze (''Unapređenje rada psihologa MO i VS'') projekta ''Informatičko-tehnička podrška rada psihologa i formiranje psihološkog test-centra za selekciju letača'' potpisan je između Ministarstva odbrane Republike Srbije i Ministarstva odbrane Kraljevine Danske. Protokol se odnosi na informatičko opremanje psihologa u organizacionim jedinicama Generalštaba i Vojske Srbije. Vrednost potpisanog protokola iznosi 30.000 evra. 

 

                                                                                           

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

Važniji linkovi

Pratite nas