Radionica.JPG

PROGRAM PRIPREME PROJEKATA ZA NOVE EVROPSKE FONDOVE I KONKURSE

18. 11. 2013

Predstavnici Direkcije za upravljanje projektima uzeli su učešće u programu pripreme projekata za nove Evropske fondove i konkurse, koji je počeo da se realizuje 16. novembra u Beogradu, od strane European Funding Academy.

Polaznici stiču najviši nivo znanja i veština za sve faze razvoja Evropskih projekata od ideje do evaluacije rezultata. Počevši od jasnog pregleda koji su sve novi fondovi na raspolaganju, kakve su nove procedure, kako se pišu uspešni projekti, gde da se nađu partneri, kako se sklapaju konzorcijumi za projekte, do toga kako da se ostvare najviši nivoi kvaliteta tokom implementacije.

Predavači i treneri spadaju  među najeminentnije eksperte svetskog ranga koji imaju puno iskustva u radu sa organizacijama iz regiona: Prof. dr Steve Quarrie, dr Jurgen Henke, dr Thies Wittig, Soren Haar, Andrej Grebenc i Prof. Goran Stojanović.

Program je namenjen menadžerima EU projekata iz svih sektora koji žele da dosegnu najviši nivo znanja i veština, da omogući da maksimalno iskoriste EU fondove i unaprede rezultate. Posebno će velika sredstva biti na raspolaganju za oblasti poljoprivrede, IKT, turizma, kulture, mode, bezbednosti, jačanja demokratije, vladavine prava, kvaliteta edukacije, tehnoloških inovacija, energetske efikasnosti, povećanja konkurentnosti, preduzetništva i unapređenju kvaliteta, za šta je u narednih šest godina  dostupno više od 70 milijardi EUR.

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

Važniji linkovi

Pratite nas