Adriatic-IPA.jpg

INFO DAN - PROGRAM PREKOGRANIČNE SARADNJE

08. 03. 2013

Direkcija organizovala INFO DAN za predstavnike organizacijskih jedinica Ministarstva odbrane

Direkcija za upravljanje projektima u skladu sa svojim zadatkom i Akcionim planom započela je proces prikupljanja projektnih ideja za Program prekogranične saradnje, odnosno II komponentu IPA programa.

S tim u vezi, Direkcija je organizovala INFO DAN za sve organizacijske jedinice sistema odbrane radi kratkog uvoda u Program prekogranične saradnje (prvo za pozive saradnje između Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore) i pružanja dodatnih informacija o pomenutoj saradnji.

INFO DAN je održan u četvrtak 07. marta 2013. godine, u zgradi Ministarstva odbrane.

Predstavnice Direkcije za upravljanje projektima, Zorica Vuković i Ivana Vukašinović, predstavile su putem prezentacija, pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, na osnove pisanja IPA projekata prekogranične saradnje, na osobenosti i uslove ovog Programa, kao i na specifičnosti kojima se mora posvetiti pažnja prilikom izrade projektnog predloga a sve u cilju njegove efikasnije i bolje izrade.

Potrebno je da sve organizacijske jedinice koje imaju projektnu ideju koja odgovara osnovnim uslovima i zahtevima Programa prekogranične saradnje, da je dostave Direkciji za upravljanje projektima najkasnije do 21. marta 2013. godine. Projektni formular možete dobiti uz zahtev putem elektronske pošte ili ga možete preuzeti preko stranice 'Projektni formular' na zvaničnom sajtu Direkcije.

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Poslednje vesti

Važniji linkovi

Pratite nas