download.jpg

ПОТПИСАНИ ПРОТОКОЛИ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА

28. 01. 2014

Током посете представника оружаних снага Краљевине Данске, 28.01.2014. године потписана су два Протокола за финансирање пројекта ''Подршка електронском архивирању досијеа персоналних података за потребе запослених у Министарству одбране и Војсци Србије и бивших припадника ЈНА'', као и за први део друге фазе (''Унапређење рада психолога МО и ВС'') пројекта ''Информатичко-техничка подршка рада психолога и формирање психолошког тест-центра за селекцију летача''.

Протокол о донацији за финансирање пројекта ''Подршка електронском архивирању досијеа припадника ЈНА'' потписан је између Министарства одбране Републике Србије и Министарства одбране Краљевине Данске, Министарства одбране Краљевине Норвешке и Министарства одбране Краљевине Шведске. Предмет донације је новац неопходан за реализацију наведеног пројекта у укупном износу од 44.000 евра.

Протокол о донацији за финансирање првог дела друге фазе (''Унапређење рада психолога МО и ВС'') пројекта ''Информатичко-техничка подршка рада психолога и формирање психолошког тест-центра за селекцију летача'' потписан је између Министарства одбране Републике Србије и Министарства одбране Краљевине Данске. Протокол се односи на информатичко опремање психолога у организационим јединицама Генералштаба и Војске Србије. Вредност потписаног протокола износи 30.000 евра. 

 

                                                                                          

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас