Adriatic-IPA.jpg

ИНФО ДАН - ПРОГРАМ ПРЕКОГРАНИЧНЕ САРАДЊЕ

08. 03. 2013

Дирекција организовала ИНФО ДАН за представнике организацијских јединица Министарства одбране

Дирекција за управљање пројектима у складу са својим задатком и Акционим планом започела је процес прикупљања пројектних идеја за Програм прекограничне сарадње, односно II компоненту ИПА програма.

С тим у вези, Дирекција је организовала ИНФО ДАН за све организацијске јединице система одбране ради кратког увода у Програм прекограничне сарадње (прво за позиве сарадње између Србије, Босне и Херцеговине, Хрватске и Црне Горе) и пружања додатних информација о поменутој сарадњи.

ИНФО ДАН је одржан у четвртак 07. марта 2013. године, у згради Министарства одбране.

Представнице Дирекције за управљање пројектима, Зорица Вуковић и Ивана Вукашиновић, представиле су путем презентација, припадницима Министарства одбране и Војске Србије, на основе писања ИПА пројеката прекограничне сарадње, на особености и услове овог Програма, као и на специфичности којима се мора посветити пажња приликом израде пројектног предлога а све у циљу његове ефикасније и боље израде.

Потребно је да све организацијске јединице које имају пројектну идеју која одговара основним условима и захтевима Програма прекограничне сарадње, да је доставе Дирекцији за управљање пројектима најкасније до 21. марта 2013. године. Пројектни формулар можете добити уз захтев путем електронске поште или га можете преузети преко странице 'Пројектни формулар' на званичном сајту Дирекције.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас