Инфо сесија.JPG

ИНФО СЕСИЈА «НОВИ ЕУ ПРОГРАМИ 2014-2020»

12. 11. 2013

Привредна комора Београда је 8. новембра 2013. године одржала једнодневну ЕУ инфо радионицу у циљу пружања ефикасне подршке привредним субјектима који континуирано раде на унапређењу пословања и подизању сопствених капацитета, како би максимално, а на ефикасан начин искористили доступну финансијску подршку ЕУ Фондова намењену тржишту Републике Србије.

Инфо сесијом је руководио тим експерата,  који су комбинацијом теорије и практичних примера и информација, омогућили учесницима да иновирају постојећа, као и да стекну додатна знања и информације у вези са покретањем пројектне иницијативе и израдом пројеката, а у складу са ЕУ критеријумима. ЕУ програми 2014-2020. су по први пут презентовани у Србији и нуде нове финансијске могућности за организације из Србије. Инфо сесија је пружила полазницима неопходне информације о предстојећим ЕУ програмима како би се на време припремили за нов циклус финансирања ЕУ пројеката, за отворене и најављене конкурсе, као и јасан преглед циЉева ЕУ фондова за Србију како би одабрали оне који највише одговарају потребама организација.

Инфо сесија је имала за циљ подизање нивоа информисаности о процесу аплицирања али и да повећа видљивост експертизе која постоји у пословном друштву за креирање и спровођење пројеката у припреми апликационог формулара и пројектне документације за програме подршке ЕУ (за бесповратна средства) намењена Републици Србији.

 

 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас