Инфо сесија.JPG

ИНФО СЕСИЈА «НОВИ ЕУ ПРОГРАМИ 2014-2020»

12. 11. 2013

Привредна комора Београда је 8. новембра 2013. године одржала једнодневну ЕУ инфо радионицу у циљу пружања ефикасне подршке привредним субјектима који континуирано раде на унапређењу пословања и подизању сопствених капацитета, како би максимално, а на ефикасан начин искористили доступну финансијску подршку ЕУ Фондова намењену тржишту Републике Србије.

Инфо сесијом је руководио тим експерата,  који су комбинацијом теорије и практичних примера и информација, омогућили учесницима да иновирају постојећа, као и да стекну додатна знања и информације у вези са покретањем пројектне иницијативе и израдом пројеката, а у складу са ЕУ критеријумима. ЕУ програми 2014-2020. су по први пут презентовани у Србији и нуде нове финансијске могућности за организације из Србије. Инфо сесија је пружила полазницима неопходне информације о предстојећим ЕУ програмима како би се на време припремили за нов циклус финансирања ЕУ пројеката, за отворене и најављене конкурсе, као и јасан преглед циЉева ЕУ фондова за Србију како би одабрали оне који највише одговарају потребама организација.

Инфо сесија је имала за циљ подизање нивоа информисаности о процесу аплицирања али и да повећа видљивост експертизе која постоји у пословном друштву за креирање и спровођење пројеката у припреми апликационог формулара и пројектне документације за програме подршке ЕУ (за бесповратна средства) намењена Републици Србији.

 

 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

  • 10.03.2020. | Семинар за „особе од поверења“

    Дирекција за европске интеграције и управљање пројектима Министарства одбране уз подршку Канцеларије UNDP SEESAC у Београду организовала је трећи семинар за „особе од поверења“ из састава Министарства одбране и Војске Србије, који се 10. и 11. марта одржава у Руми.

  • 11.12.2019. | Додела сертификата полазницима обуке за управљање пројектима по методологији PRINCE2

    У Мисији ОЕБС у Србији уручени су сертификати полазницима обуке за управљање пројектима по методологији PRINCE2, која је успешно реализована крајем новембра 2019. године. Обуку је, у сарадњи са Дирекцијом за европске интеграције и управљање пројектима Сектора за политику одбране МО, организовала и финансијски подржала Мисија ОЕБС у Републици Србији.

  • 05.07.2019. | Завршен курс за обуку цивила за учешће у мировним мисијама

    Двонедељни курс за обуку цивила за учешће у мировним мисијама за двадесет и једног полазника из Комесаријата за избеглице и миграције Републике Србије, успешно је завршен у Центру за обуку јединица за мултинационалне операције Копнене војске.

Важнији линкови

Пратите нас