GST_33691.jpg

ОДРЖАНО ИНФОРМИСАЊЕ СТРАНИХ ВОЈНИХ ПРЕДСТАВНИКА

20. 03. 2014

У четвртак 20. марта 2014. године, у Дому Гарде одржано је информисање страних војних представника на тему ''Развој Дирекције за управљање пројектима и представљање нових пројеката Министарства одбране и Војске Србије''.

Поред запослених у Дирекцији за управљање пројектима, информисању су присуствовали и г-дин Зоран Ђорђевић, државни секретар и г-дин Србислав Цвејић, помоћник министра за буџет и финансије; представници Управе за међународну војну сарадњу, излагачи презентација из организацијских јединица Министарства одбране и Војске Србије, страни војни представници, као и представници међународних фондова који су до сада били активни у подршци пројеката из система одбране и представници осталих домаћих и међународних институција и цивилног друштва који су у претходном периоду изразили жељу да подрже пројектне и развојне активности Министарства одбране.

Државни секретар у Министарству одбране Зоран Ђорђевић, обраћајући се у име министра одбране Небојше Родића, истакао је да је овај скуп прилика да представници тог министарства представе све оно што су урадили у претходној години, али и оно што је планирано за наредни период када је реч о пројектима. 

Директор Дирекције за управљање пројектима др Прода Шећеров представио је структуру и задатке Дирекције, истичући да је њена мисија да обезбеди пројектни сервис система одбране.

Конференција се састојала из два дела. Први део је подразумевао презентовање дела пројеката који су у имплементацији. док је други представљао нове пројекте Министарства одбране и Војске Србије.

Завршну реч је имао државни секретар, г-дин Зоран Ђорђевић, који се још једном захвалио присутнима на издвојеном времену и навео да Министарство одбране жели у овој области да буде пример добре праксе за Републику Србију.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас