download.jpg

ПОТПИСАН ПРОТОКОЛ О ДОНАЦИЈИ

25. 11. 2013

Током посете представника оружаних снага Краљевине Данске у периоду од 18. до 22. новембра 2013. године потписан је протокол о донацији између Министарства одбране Републике Србије и Министарства одбране Краљевине Данске.

Протокол се односи на прву фазу пројекта ''Информатичко-техничка подршка рада психолога и формирање тест-центра'' - ''Унапређење рада Одељења за развој психолошке делатности'' која подразумева опремање Одељења за развој психолошке делатности информатичком опремом и канцеларијским намештајем, а чија укупна вредност износи до 22.000 евра. Протокол је потписан 21. новембра 2013. године у Београду на српском и енглеском језику.

Припрему пројекта је извршило Одељење за развој психолошке делатности Сектора за људске делатности у сарадњи са Дирекцијом за управљање пројектима СБиФ.

Протокол о донацији потписали су представник Министарства одбране Краљевине Данске, пуковник у пензији Курт Рефсгард и представник Министарства одбране Републике Србије, начелник Одељења за развој психолошке делатности Сектора за људске ресурсе, вс Нада Марковић.

 

                                                                                                                                                    

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас