20150615_1537391.jpg

ОДРЖАНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА ДИРЕКЦИЈЕ ЗА ЕВРОПСКЕ ИНТЕГРАЦИЈЕ И УПРАВЉАЊЕ ПРОЈЕКТИМА И ПРИЈЕМ ДУЖНОСТИ

16. 06. 2015

Дирекција за управљање пројектима СБиФ је од 23.04.2015. године претпочињена Сектору за политику одбране и преименована  у Дирекцију за европске интеграције и управљање пројектима. У складу са тим, 15.06.2015. године, организован је пријем дужности директора Дирекције и одржана је презентација Дирекције у сали за састанке СБиФ.

Презентацији су присуствовали: господин Зоран Ђорђевић, државни секретар, генерал-мајор Слађан Ђорђевић, вршилац дужности заступника помоћника министра за политику одбране, пуковник др Катарина Штрбац, директор Дирекције, као и запослени из Дирекције.

Након уводних обраћања државног секретара Зорана Ђорђевића, генерал-мајора Слађана Ђорђевића и пуковника др Катарине Штрбац, одржана је презентација о правном оквиру, организационој структури, задацима, оствареним резултатима од 2012 - 2015. године и о планираним задацима Дирекције. Презентацију је одржала госпођа Зорица Вуковић, референт за европске интеграције.

Посебан осврт је направљен на текуће пројекте од значаја за систем одбране. Државном секретару Зорану Ђорђевићу и генерал-мајору Слађану Ђорђевићу су презентована четири пројектна предлога: ''Унапређење технолошке подршке електронског управљања документима у МО и ВС'', ''Израда мапа угрожености и мапа ризика (набавка LIDAR камере)'', ''Уништавање медицинског отпада из склоништа МО и ВС'' и ''Развој способности цивилних структура друштва у Србији за учешће у мултинационалним операцијама - цивилна експертиза у мултинационалним операцијама''.

Државни секретар Зоран Ђорђевић је на крају састанка пожелео успешан рад Дирекције у наредном периоду.

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас